Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи със Замунда.НЕТ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Аз лично не разполагам с доказателства, че Z.se е новият сайт на ограбения.
    Ами ако това е сайта на крадеца?
    Засега трябва да вярваме само на приказки.
    Z.se е новият сайт на старите замундовци ...Аз го знам, от човек, работещ там. Но виж това с рекламата е наистина важният въпрос, откъдето е тръгнала и цялата "война"...

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Влизайте си в нет. Тя си работи на пълни обороти. Другата няма сийд. Жалко само, че сега ще ровя в два XXX каталога...
    И двете работят, тествах ги
    Коя ще се ползва е въпрос на лично предпочитание. Или на уважение, както в моя случай .
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Новата ми иска да вляза с парола, старата ме помни. Така ли е при вас?
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Добре де, то това трябва да има и някаква правна страна и т.н. Макар че от друга гледна точка, то тоя сайт не е от най-легалните по принцип и за тва така. Иначе домейнът не се ли регистрира на дадена фирма или физическо лице?
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Новата ми иска да вляза с парола, старата ме помни. Така ли е при вас?
          "Старата" те помни заради кукита-та на браузера
          И при мен е така.

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
          Добре де, то това трябва да има и някаква правна страна и т.н. Макар че от друга гледна точка, то тоя сайт не е от най-легалните по принцип и за тва така. Иначе домейнът не се ли регистрира на дадена фирма или физическо лице?
          Сайт може да си регистрира който поиска, независимо физическо или юридическо лице. В случая, доколкото разбрах, човекът, който е трябвало да продължи регистрацията на сайта, която е била на едно лице, го пререгистрира на друго лице. Плаща за няколко години напред и оттам насетне никой не може да му каже и "копче".
          Яко ,а ....
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Вътрешно ведомствена грешка е да се предостави цялата "власт" в ръцете на едно лице ...
            Освен рекламодателите въпроса е и накъде ще се насочат преводачите на субтитрите .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

subs.sab.bz и subunacs.net
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                "Старата" те помни заради кукита-та на браузера
                И при мен е така.

Сайт може да си регистрира който поиска, независимо физическо или юридическо лице. В случая, доколкото разбрах, човекът, който е трябвало да продължи регистрацията на сайта, която е била на едно лице, го пререгистрира на друго лице. Плаща за няколко години напред и оттам насетне никой не може да му каже и "копче".
                Яко ,а ....
                Точно така. Който има достъп до административния e-mail на домейна, той се води и негов притежател.
                В случая е използвано трансфериране на домейна при друг регистратор. За това действие се изисква само едно натискане на активиращия линк, който се изпраща от ICANN
                Новата Zamunda

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Вътрешно ведомствена грешка е да се предостави цялата "власт" в ръцете на едно лице ...
                  Освен рекламодателите въпроса е и накъде ще се насочат преводачите на субтитрите .
                  Аз доколкото разбрах преводачите подкрепят .se-то

Първоначално публикувано от raul77 Покажи съобщение
                  Точно така. Който има достъп до административния e-mail на домейна, той се води и негов притежател.
                  В случая е използвано трансфериране на домейна при друг регистратор. За това действие се изисква само едно натискане на активиращия линк, който се изпраща от ICANN
                  Мдааа, поредица от грешки са направени там, но човек се учи докато е жив
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

.net е офлайн за сега само se-то работи. Големи драми с тоя сайт.
                    sigpic
                    145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщение
                      .net е офлайн за сега само se-то работи. Големи драми с тоя сайт.
                      Май още е офлайн. Само дето затриха хубавата работа. Но пък .se като че ли работи по-бързо отколкото .net преди.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

В момента и 2 те работят, но .се зарежда в пъти по-бързо от .нет, а и като гледам ъплоудърите се ориентират към .се - последната серия на Доктор Кой и субтитрите изобщо ги няма в .нет
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Явно са успели да филтрират ботнета и сега Z.net отново работи.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

При мен З. нет не работи от няколко дена, със З. се нямам проблеми
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Аз за моментаползвам и двата сайта. Докато оправят ъплоуда в .се , търся и в .нет
                              След това, ще изтрия .нет акаунта си и готово

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ние ползваме .се.За сега ще останем лоялни към оригинала.
                                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                                X